Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Εξυγίανση Εσωτερικών Χώρων

Η εφαρμογή της συσκευής εξυγίανσης χώρων, αποτελεί ασπίδα προστασίας του ανθρώπινου οργανισμού, τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό περιβάλλον και γενικότερα βελτιώνεται ο αέρας των εσωτερικών χώρων. Περιορίζονται τα συμπτώματα και η έκταση χρόνιων ασθενειών όπως το άσθμα και η αλλεργική ρινίτιδα.

 

Η άλλη πλευρά της υγιεινής του αέρα στον εσωτερικό χώρο

Ο εξυγιαντής αέρα HealthWay EMF 20600-03, ένα ιατρικό προϊόν που χρησιμοποιείται από Νοσοκομεία, κλινικές, παιδικούς σταθμούς και ξενοδοχεία,  απολυμαίνει και αποστειρώνει από τα αιωρούμενα  «ρυπογόνα μικροβιακά φορτία», την ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων.

 

Στο εσωτερικό αυτού του συστήματος EMF αναπτύσσεται ένα ηλεκτρικό πεδίο υψηλής έντασης, το οποίο έχει την ιδιότητα να παγιδεύει σωματίδια και μικροοργανισμούς που αιωρούνται και καταστρέφει το 94-100% από αυτούς. Στη συνέχεια τους μετατρέπει σε ουσίες όπως το διοξείδιο του άνθρακα και το νερό. Η μέθοδος αυτή είναι πιστοποιημένη για την αποτελεσματική κατακράτηση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 χιλιοστών. Το σύστημα EMF™ είναι 100% αεροστεγές ώστε όλος ο αέρας που εισέρχεται στο σύστημα, να περνάει μέσα από ηλεκτρικό πεδίο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συμπιεστή διαχέει τον εξερχόμενο, από την συσκευή, αέρα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη ροή μέσα από το σύστημα και φυσικά αθόρυβη λειτουργία. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία της συσκευής HealthWay EMF 20600-03, έχει κερδίσει το Βραβείο Τεχνολογίας της NASA για το έτος 2005 και το Βραβείο R&D 100 και εγγραφή στον κατάλογο FDA ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!