Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Διαβαστε Ακόμη

Πλύσιμο Χαλιών σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΘΡΑΚΗ

Διασφαλίστε ποιότητα ζωής στο σπίτι σας

Στην σημερινή εποχή η εξασφάλιση της ποιοτικής διαβίωσης έχει γίνει πλέον σκοπός ζωής για όλους και η ανάγκη για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον είναι σοβαρή υπόθεση. Χαρίστε στα χαλιά σας, την εμπειρία της υψηλής τεχνογνωσίας.

 

Εμπιστευθείτε μας τα χαλιά σας

Θα τα παραλάβουμε, θα τα φροντίσουμε και με τα πρώτα κρύα θα σας τα φέρουμε πίσω πεντακάθαρα και ανανεωμένα. Γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητα και τα αγαπάμε. Είτε είναι χειροποίητα είτε μηχανής. Ασχολούμαστε  με την προστασία και τον καθαρισμό τους εδώ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ. Έχουμε την εξειδίκευση στα χειροποίητα, που χρειάζονται, ανάλογα με την ποιότητα, το υλικό κατασκευής και τα χρώματά τους ξεχωριστή αντιμετώπιση. Σας φροντίζουμε με μία σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει με ποιοτικό έλεγχο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας.

 

 

Άψογος καθαρισμός

Τονώνει τις ίνες του χαλιού και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα κρόσσια, αναζωογονεί  τα χρώματα, απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης και όλα τα περιττά χνούδια. Χτενίζουμε προς τη φορά του πέλους του χαλιού. Τα άριστα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών. Βιολογικός καθαρισμός με ειδικά απολυμαντικά υλικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

 

Ασφαλής φύλαξη

Σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκώρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και σεβασμό στο περιβάλλον.

Παράδοση-παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το οργανωμένο τηλεφωνικό μας κέντρο σας εξυπηρετεί 12 μήνες το χρόνο. Σεβόμαστε τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουμε ανάλογα το πρόγραμμα μας. Εάν έχετε χειμερινά και θερινά χαλιά οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

 

Επιπλέον ειδικές υπηρεσίες φροντίδας

Ξηρός καθαρισμός (dry cleaning), εάν η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί.

Αδιαβροχοποίηση για επιπλέον προστασία από μικρά "ατυχήματα". Καφές ή ποτό θα απομακρύνονται με ένα απλό πανί ενώ ταυτόχρονα έχετε προστασία από μύκητες, λεκέδες και ξεθώριασμα.

Ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί χειροποίητα χαλιά ή μηχανής.

Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά.

Αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ούγιες.


Πιστοποιημένοι εφαρμοστές απολύμανσης 

Η εταιρία τεσσάρων γενεών ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, συνεργάζεται, για το πλύσιμο των χαλιών σας, υπερσύγχρονο και τεχνολογικά άρτιο ταπητοθαριστήριο, πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 .

Αναλαμβάνουμε πλύσιμο και επιδιορθώσεις χαλιών, τόσο χειροποίητων , όσο και χαλιών μηχανής, σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην ΘΡΑΚΗ με την εμπειρία του ταπητουργού, το ισχυρό όνομα τεσσάρων γενεών αλλά και την πρόσφατη επιμόρφωση. 


Ιδιαίτερες τιμές μόνο για τους πελάτες μας στην Αττική και Θεσσαλονίκη.

Αναλαμβάνουμε πλύσιμο και επιδιορθώσεις χαλιών, τόσο χειροποίητων , όσο και χαλιών μηχανής, σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην ΘΡΑΚΗ με την εμπειρία του ταπητουργού, το ισχυρό όνομα τεσσάρων γενεών αλλά και την πρόσφατη επιμόρφωση. 

Επειδή είστε πελάτης μας, γνωρίζοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, καλέστε μας στο 2531037014 και θα σας δώσουμε κωδικό για να έχετε  έκπτωση -15% στις τιμές των υπηρεσιών μας στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.