Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Βιο-Καθαρισμός Στρωμάτων Και Σαλονιών

Οι συνθήκες που υπάρχουν στους εσωτερικούς χώρους, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και η μικρή ποσότητα ηλιακού φωτός, επιτρέπουν στους μικροοργανισμούς να αναπτυχθούν στο εσωτερικό του στρώματος και να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό και να του δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Ο ΟΙΚΟΣ τεσσάρων γενεών Ιωακειμίδη, εξειδικεύεται στον επαγγελματικό βιο-καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών, από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που περιέχονται στην οικιακή ατμόσφαιρα. Τα σωματίδια αυτά είναι τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, τα βακτηρίδια όπως επίσης και οι μύκητες και οι σπόροι τους. 

Ταχύτατη εξουδετέρωση

Η εφαρμογή UVC ακτινοβολίας πάνω σε υφασμάτινες επιφάνειες, στρωμάτων, ταπετσαριών, σαλονιού και χαλιών, είναι από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις στην μείωση των “μικροβιακών φορτίων” (Green Decontamination). Με την βοήθεια ενός ειδικού ανακλαστήρα UVC ακτινοβολίας, επιτυγχάνουμε έως και 2,5 φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα από ότι με την έκθεση στον ήλιο σε μικρότερο χρόνο. Έχει αξιόπιστη και ασφαλή δράση στην επιφάνεια των αντικειμένων χωρίς να επηρεάζει την θερμοκρασία, τα ανεξίτηλα χρώματα και τα μεταλλικά μέρη των στρωμάτων. Δεν παράγει όζον.

 

Απομάκρυνση των ακάρεων

Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική σκούπα KIRBY Sentria ΙΙ, με πανίσχυρη ροή αέρα, δόνηση, στροβιλισμό  και αναρρόφηση παγιδεύουμε τα σωματίδια της σκόνης από το βάθος των στρωμάτων και των σαλονιών με σύστημα φιλτραρίσματος Micron Magic HEPA, για να μην γίνεται ανακύκλωση για επιμόλυνση του χώρου. Με έγκριση '"Green Label" του CRI για αφαίρεση ρύπων και διατήρηση εμφάνισης (δεν καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο) αλλά και "Προηγμένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης" για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

 

 

 

 

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!