Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι Πληρωμής

  1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το ποσό πληρωμής, αναγράφεται στην τιμή του προϊόντος που επιλέξατε μαζί με τα τυχόντα ( μεταφορικά κλπ ) επιπλέον έξοδα. H δωρεάν αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες αξίας από 49€ και άνω. Το κόστος αντικαταβολής για ποσά μέχρι 49€ είναι 2€. Ωστόσο αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε και δωρεάν αντικαταβολή. Για τα προϊόντα επιθυμητής διάστασης (διάδρομοι, μοκέτες και χαλιά που κόβονται και ρελιάζονται ) δεν ισχύει αυτός ο τρόπος πληρωμής.


  1. ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, με την επιλογή χρέωση πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ τραπέζης όπου θα πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας . Υποστηρίζονται όλες οι κάρτες VISA και MASTERCARD και  οποιωνδήποτε άλλων τραπεζών εκτός ΕΘΝΙΚΗΣ. Εκείνη την χρονική  στιγμή θα χρεωθεί και η πιστωτική σας κάρτα.

Η συναλλαγή και τα στοιχεία σας, χαρακτηρίζονται σαν απόρρητα και  διασφαλίζονται με ψηλά επίπεδα ασφαλείας. Για διάφορους λόγους της τραπέζης, ενδέχεται να μη κάνει αποδεκτή την κάρτα σας, οπότε η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

  1. ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, με την επιλογή χρέωση πιστωτικής ( όχι χρεωστικής )  κάρτας με δόσεις, θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ τραπέζης όπου θα πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι δόσεις ισχύουν για αγορές εμπορευμάτων αξίας από 50 € ( πενήντα ευρώ ) και άνω. Μπορείτε να επιλέξετε αριθμό δόσεων από 2 μέχρι 12 μηνιαίες δόσεις. Εκείνη την χρονική  στιγμή θα χρεωθεί και η πιστωτική σας κάρτα. Για διάφορους λόγους της τραπέζης, ενδέχεται να μη κάνει αποδεκτή την κάρτα σας για δόσεις, οπότε η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.


4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ   ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

Δικαιούχος: ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΘΝΙΚΗ- ALPHA - EUROBANK -ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ:

IBAN: GR02 0110 3780 0000 3784 4043 192

AΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 378/44043192

ΚΩΔ. SWIFT: ETHNGRAA

ALPHA ( προτείνεται για κατόχους πιστωτικών καρτών AMERICAN EXPRESS, DINERS )

ΙΒΑΝ: GR020 1409 1009 1000 232 000 5047

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 910002320005047

BIC: ALPHGRAA

 

 

EUROBANK:

ΙΒΑΝ: GR160 2601 4000 0013 0200 296158

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0140.13.0200296158

BIC: ERBKGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΙΒΑΝ: GR10 0171 1920 0061 9204 0033 694

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6192040033694

BIC: PIRBGRAA

 

5.ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Στην φόρμα παραγγελίας, σας δίνουμε την επιλογή να πληρώσετε και να παραλάβετε από το κατάστημα Χρ. Τσούντα 8  και Κ. Καβάφη, στην Κομοτηνή. Θα ενημερωθείτε για την παραλαβή σας με sms στο κινητό σας, ή με τηλεφώνημα ή με email. Στη συνέχεια μπορείτε να παραλάβετε το εμπόρευμά σας χωρίς επιβάρυνση αντικαταβολής και μεταφορικών. Τα εμπορεύματα  της παραγγελίας σας θα παραμείνουν στο κατάστημα για επτά εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβετε την ειδοποίηση ώστε να προγραμματίσετε την παραλαβή τους. 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

 

Η αποστολή του τραπεζικού καταθετηρίου με email στο customers@ioakeimidis.gr  ή και τηλεφώνημα για ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας, θα επιταχύνει την διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Είναι σηματικό να αναγράψετε στο καταθετήριο, το όνομά σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

 

Η www.ioakeimidis.gr, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την μορφή παραστατικού που θέλετε για την συναλλαγή, ανάμεσα σε απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή εταιρείες που θελήσουν  τιμολόγιο, θα υποβάλλουν και τα στοιχεία της επιχείρησής τους όπως  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

 

Οι αγοραστές από το εξωτερικό, ( ΗΠΑ, Ρωσία, Τρίτες χώρες, Αυστραλία ) έχουν μόνο ένα τρόπο πληρωμής, αυτόν της προκαταβολικής τραπεζικής κατάθεσης ή χρέωσης πιστωτικής κάρτας τοις μετρητοίς, αφού προεκτιμηθεί, συνυπολογισθεί  και σας γνωστοποιηθεί το κόστος των μεταφορικών που δεν είναι δωρεάν για αποστολές στο εξωτερικό ( χώρες εκτός Ελλάδας ).

Αν είστε κάτοικος χώρας Ευρωπαικής  Ένωσης και άν τα εμπορεύματα που θα αγοράσετε, προορίζονται για επαγγελματική χρήση, τότε έχετε απαλλαγή ΦΠΑ. Η συναλλαγή χαρακτηρίζεται σαν ενδοκοινοτική, συμπληρώνεται intrastat κατάσταση και αφού το επαγγελματικό ΑΦΜ που θα μας δώσετε είναι έγκυρο, δικαιούσθε την έκδοση τιμολογίου με απαλλαγή ΦΠΑ.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!