Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Διαβαστε Ακόμη

Τρόποι Αποστολής

Εκτός απο την Online παραγγελία σ αυτο εδω το κατάστημα ένας άλλος τρόπος  παραγγελίας , είναι η τηλεφωνική παραγγελία με την οποία γίνεται συννενόηση για όλα. Προνόμιο: Για αγορές χαλιών άνω των 60 €, δωρεάν η θήκη τους.

Η πληρωμή καθώς και η παράδοση της παραγγελίας σας, επίσης μπορεί να γίνει και στο φυσικό μας κατάστημα στην Κομοτηνή.

 

Γενικά  να έχετε υπόψη σας τα παρακάτω.

 

 1. Κάθε προϊόν παραμένει στην κυριότητα της επιχ/σης ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη, Κομοτηνή, μέχρι την πλήρη εξόφλησή του. Διαφορετικά και μετά από παρέλευση επτά ημερολογιακών ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα επιστρέφονται χρήματα.
 2. Κάθε Δελτίο Παραγγελίας υπόκειται στην αποδοχή της επιχ/σης ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη, Κομοτηνή. Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα άρνησης αποδοχής της παραγγελίας, εφόσον κρίνει αυτή για οποιοδήποτε λόγο.
 3. Κάθε προϊόν ταξιδεύει με τις ταχυμεταφορικές εταιρείες ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(courier), ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και φτάνει από δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες, ύστερα από την αποδοχή της επιχ/σης ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη, Κομοτηνή. Θα υπάρξει καθυστέρηση σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως θεομηνίας, απεργίας, αλλά και μη προσωρινής διαθεσιμότητας ή και εξάντλησής του  στους προμηθευτές μας.  
 4. Η επιχ/ση ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη, Κομοτηνή, έχει ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα αλλαγής των τιμών των προϊόντων της, χωρίς άλλη ειδοποίηση.
 5. Τα προϊόντα της επιχείρησης ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη Κομοτηνή, θα διατίθενται μέχρι εξάντλησής τους.
 6. Η επιχ/ση ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ,Χρ. Τσούντα 8 & Κ. Καβάφη Κομοτηνή, επιφυλάσσεται για την διαθεσιμότητα του κάθε προιόντος , εξαιτίας πολλών παραγόντων. Γι αυτό αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα ότι την επεξεργαζόμαστε και στη συνέχεια θα επιβεβαιωθεί ή όχι, η διαθεσιμότητα του προς αγορά προϊόντος. Σε περίπτωση που γίνει η παραγγελία, πληρωθεί με την πιστωτική σας κάρτα, το ποσό της αξίας δεσμεύεται από τον λογαριασμό σας για 14 ημερολογιακές ημέρες. Μετά αποδεσμεύεται. Σε περίπτωση που το προιόν έχει εξαντληθεί, τότε σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας της παραγγελίας στον λογ/σμό της τραπέζης της πιστωτικής σας κάρτας ή σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα, ζητούμε και πιό μπροστά την αποδέσμευση του ποσού σας για την ακυρωμένη παραγγελία.
 7. Η www.ioakeimidis.gr στέλνει τα εμπορεύματα που διαλέξατε κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού σας με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ή ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(courier)  ή στο κοντινότερο  στη διεύθυνσή σας, κατάστημα  ΕΛΤΑ, αν μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή της Ελλάδας. Δεν γίνεται αποστολή παραγγελιών σε Ταχυδρ. Θυρίδες και σε ανήλικα άτομα χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση του γονέα ή κηδεμόνα τους.
 8. Για παραγγελίες αξίας μέχρι και 49€, η χρέωση θα είναι 5€ η αποστολή. Για παραγγελίες αξίας από 50€ και άνω θα είναι δωρεάν, πάντα χωρίς προϋπόθεση βάρους ( για εντός Ελλάδος ). Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα που επιβαρύνονται με ιδιαίτερο κόστος, το οποίο αναγράφεται στην περιγραφή τους και προστίθεται στο τελικό στάδιο, στο ταμείο.
 9. Για αποστολή σε δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή, χρεώνεστε επιπλέον 10 € επιβάρυνση. Για αποστολές στα νησιά χρεώνεστε επιπλέον 7€. Επίσης για παραδόσεις το Σάββατο, έχει επιπλέον χρέωση από την courier 3€ + ΦΠΑ 24%, δηλ συνολική επιπλέον επιβάρυνση 3,70€.
 10. Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας την αντικαταβολή, η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον, για παραγγελίες αξίας μέχρι και 49 €. Για εγγεγραμμένα μέλη, παρέχεται  δωρεάν η αντικαταβολή, ανεξαρτήτου ποσού και βάρους ( ισχύει για εντός Ελλάδος ).
 11. Για αποστολές στην Κύπρο, υπολογίστε χρόνο παράδοσης από πέντε έως δώδεκα εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας. Δεν ισχύει η αντικαταβολή, αλλά μόνο η προκαταβολική εξόφληση με τραπεζική κατάθεση ή η χρέωση πιστωτικής κάρτας μετρητοίς. Τα μεταφορικά έξοδα θα είναι 20 € για το κάθε δέμα βάρους μέχρι 15 κιλά. Για αποστολές προϊόντων μεγαλύτερου βάρους και μέχρι 30 κιλά, η χρέωση των μεταφορικών είναι 40€.
 12. Για παραγγελίες από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, τρίτες χώρες, Αυστραλία και χώρες της Αμερικής, θα υπολογίζεται το κόστος μεταφορικών και θα ενημερώνεται ο πελάτης, πάντα με τη συμφέρουσα γι αυτόν τιμή. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και μόνος του τον τρόπο και μεταφορέα της παραγγελίας του. Αρκεί να μας ενημερώνει.
 13. Σε περίπτωση που ενημερωθείτε για την τελική διαμόρφωση του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας και δεν συμφωνείτε, τότε εντός πέντε ωρών από την στιγμή που λάβατε την ως άνω ενημέρωση, μας στέλνετε email, για την τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα πρέπει να καταθέσετε την τελική αξία της παραγγελίας σας, εντός της προθεσμίας των πέντε ωρών. Μετά το πέρας των πέντε ωρών και την κατάθεσή σας, σημαίνει ότι συμφωνήσατε και ξεκινάει η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας. Διαφορετικά, αυτόματα ακυρώνεται.
 14. Με την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε επιβεβαιωτικό email, με αριθμό παραγγελίας. Αν δεν το λάβετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γιατί ενδέχεται για κάποιο λόγο να μην έχετε υποβάλλει την παραγγελία σας. Προτείνεται και έλεγχος στην ανεπιθύμητη ( spam ) αλληλογραφία.
 15. Η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραγγελίας τους. Διαφορετικά αποστέλλονται, ανάλογα με την περίπτωση από δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες, ΕΛΤΑ ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας που θα σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
 16. Πριν παραλάβετε από την ταχυμεταφορική (courier) εταιρία το δέμα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγχετε την συσκευασία και αν δείτε φθορές ή παραβίαση, ενημερώστε μας άμεσα, πριν τα παραλάβετε.
 17. Σε κάθε περίπτωση αποστολής παραγγελίας, ο πελάτης έχει επίσης την δυνατότητα επιλογής του τρόπου αποστολής και παραλαβής της παραγγελίας του αφού μας το γνωστοποιήσει και με δική του όμως χρέωση.
 18. Για την αγορά χειροποίητων χαλιών Ανατολής με κόμβους, θα σας σταλεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ, που θα πιστοποιεί την αυθεντικότητα του χαλιού που παραλάβατε, την ονομασία του, περιοχή  προέλευσης, την πυκνότητα κόμβων του και τις διαστάσεις του.
 19. Για κάθε διαφορά που προκύπτει από τις συναλλαγές της επιχ/σης με κάθε πελάτη/αγοραστή, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Κομοτηνής. Η παρούσα σύμβαση είναι σύμφωνη τόσο με την Ευρωπαϊκή όσο και με την Ελληνική νομοθεσία, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων των καταναλωτών.Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!